Audi A7

De puristische charme van een Limousine, het praktische karakter van een Avant en de gepassioneerde dynamiek van een CoupƩ zijn bijeengebracht in een auto die u raakt. Een die sportieve topprestaties levert, over innovatieve technologie beschikt en indrukwekkend efficiƫnt is. De vernieuwde Audi A7 Sportback. Een bijzondere auto. Er is niets zo inspirerend als een verre horizon. Pure vormen, strakke lijnen. De vernieuwde Audi A7 Sportback maakt grote indruk.

Audi A7

Vier ringen. Strakke lijnen. De nieuwe Audi A7 Sportback.

Markant, onbetwistbaar, A7. Van de scherp getekende lichtunits met unieke verlichtingssignatuur via de rechtopstaande voorkant met brede Singleframe en het coupéachtige silhouet tot aan de sculpturale achterkant – de Audi A7 Sportback verkondigt een revolutionaire designtaal en is tegelijkertijd drager van klassieke quattro genen. Het bewijs dat men trots zijn lijn kan vasthouden door die opnieuw te definiëren.

 

De nieuwe vrijheid

Ervaar een nieuwe dimensie in ruimtelijke beleving: het naar wens aanwezige, verbeterde glazen panoramadak heeft een 60 % groter oppervlak. Daardoor wordt de horizon uw medereiziger en geniet u van een interieur dat baadt in het licht. De elektrisch bedienbare zonwering is in gesloten toestand 100 % lichtwerend, waardoor het interieur in de zon minder opwarmt.

 

Prettig, royaal, ruimtelijk

Wij zijn genereus omgegaan met ruimte. Met nog meer comfort en bewegingsvrijheid achterin, zonder gevolgen voor de kofferbak. Met optionele stoelverwarming vóór en achter en vooral: met een exacte en hoogwaardige afwerking die vakmanschap verraadt.

Een nieuw licht op design en functionaliteit. Onderhoudsvrije full-LED-koplampen en een doorlopende LED-lichtstrook aan de achterkant. Als alternatief zijn er de innovatieve HD Matrix LED-koplampen met Audi laserlicht, inclusief dynamische animaties bij het gebruik van de coming home-/leaving homefunctie. Zodat u niet alleen tijdens het rijden onder de indruk bent, maar ook ervoor en erna. 

 

Aan de juiste feedback heeft u meer.

De nieuwe Audi A7 Sportback heeft een revolutionair bedieningsconcept: MMI touch response. Minder knoppen, meer comfort. Intuïtief gebruik van infotainment en comfortfuncties, zoals u dat kent van uw smartphone. Met haptische feedback ter bevestiging. Kijken niet nodig. Een 10,1-inch touchdisplay en de haarscherpe 12,3-inch Audi virtual cockpit met high-res 3D-kaarten. Ideaal voor MMI navigatie plus en de weergave van veel belangrijke gegevens en functies.  

Het gesproken woord is intuïtief. Zo eenvoudig is het in de nieuwe Audi A7 Sportback om MMI te bedienen. Interactie in gespreksvorm, met een spraakassistent die naar u luistert, antwoord geeft en bepaalde autofuncties bedient. Zonder voorgeprogrammeerde technologie, als in een gesprek van mens tot mens.

  

 

bekijk de beelden

 

Brochure & proefrit aanvragen

Online oriënteren, offline verdiepen en knopen doorhakken. Audi ondersteunt u - op de achtergrond - in elke stap van het beslissingstraject. Wij voorzien u graag van uitgebreide informatie. Stel op deze website auto's samen, lees er meer over in de modelbrochure en ontdek tijdens een proefrit welke uitvoering het beste bij u past.

Up-to-date blijven van het laatste nieuws? Meld je dan nu aan voor de Audi A7 nieuwsbrief.