Audi A3

Een sterke voorsprong. De dynamische daklijn van de A3 Sportback bevestigt zijn sportieve karakter. De markante tornadolijn onder de ramen en de dynamische lijn boven de dorpels zijn opvallende kenmerken in het slanke zijprofiel. Ook de achterzijde met fraaie 3D-achterlichten, scherpe lijnen en brede diffusor spreekt een duidelijke taal. Een eyecatcher is de optionele Audi virtual cockpit, een volledig digitaal instrumentenpaneel. Ontdek zelf de vele facetten van vooruitgang.

Audi A3

Basiskenmerken: hij is goed en mooi.

Een modern en strak design, dat representatief is en heel herkenbaar. Innovatieve technologieën die bijdragen aan de dynamiek en efficiency. Een interieur waarin esthetica en een intuïtieve bediening vanzelfsprekend zijn. De vernieuwde Audi A3 Sportback neemt op alle vlakken een voorsprong. Ontdek de toegevoegde waarde van alle goede ideeën. Pure progressie.

De dynamische daklijn benadrukt het sportieve karakter van de vernieuwde Audi A3 Sportback. Ook de krachtig ogende achterzijde draagt bij aan zijn zelfverzekerde voorkomen. De vernieuwde Audi A3 Sportback oogt gestrekt door zijn langere wielbasis in combinatie met de korte overhangen vóór en achter. Hij is elegant en sportief.

virtual cockpit

Bijzonder vooruitstrevend. Elke dag de toekomst helder voor ogen hebben? Neem dan de Audi virtual cockpit, een optioneel volledig digitaal instrumentenpaneel. Functionaliteit en design gingen nog nooit op zo’n fraaie manier samen. De graphics op dit 12,3-inch scherm zijn haarscherp en u bepaalt zelf welke informatie er te zien is. Een hoge resolutie, helder en met veel contrast. 

Progressiviteit in een ander licht. Een kristalheldere lichtstraal voor een lichte en homogene autoverlichting. Selectief afschermen van andere voertuigen. Bochtverlichting en automatisch-dynamische lichtbundelhoogteregeling. Mogelijk door de nauwkeurige, afzonderlijk aan te sturen lichtdiodes in de optionele Audi Matrix LED- koplampen. Inclusief dynamische richtingaanwijzers. Ook achter.

S line pakketten

Met de S line-pakketten versterkt u de sportieve eigenschappen van uw Audi A3 Sportback. Benadruk bijvoorbeeld het dynamische design, geef het interieur nog meer karakter of maak het onderstel nog sportiever voor nog meer rijdynamiek. Zo wordt uw Audi een echte topsporter, bijvoorbeeld met de S line-dakspoiler en de verlichte instaplijsten vóór met S-logo's.

 

Consumentenadviesprijs:
EUR 29.915,00 

 

Deze auto zelf samenstellen?

Via Audi.nl kunt u deze auto eenvoudig zelf samenstellen. Zo kunt u de auto helemaal op uw eigen wensen afstemmen. Vanzelfsprekend kunnen wij u hier ook bij begeleiden in de showroom. Bent u voornemens langs te komen in de showroom? Na een bezoek aan de configurator op Audi.nl ontvangt u een Audi code. Door deze mee te nemen kunnen wij u nog beter van dienst zijn.