https://aqbvxmveen.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/maasautogroep-nl/07/201909-audi-automaat-01.jpg?v=1-0

Tijdelijk gratis S Tronic-Automaat op de Audi A3

Accepteer het maar. Helemaal nu die S tronic-automaat tijdelijk zonder meerprijs wordt geleverd op de A3.

Tijdelijk gratis S Tronic-Automaat op de Audi A3

We geven het niet graag toe, maar onze apparaten zijn soms slimmer dan wijzelf. Je horloge weet dat je iets onder de leden hebt, terwijl jij je nog kiplekker voelt. En je telefoon weet welke muziek je leuk vindt, nog voor je het leuk vindt. En om het nog erger te maken, heeft Audi een automaat die je ook altijd een stap voor is. Voordat jij aan schakelen denkt, heeft hij het al gedaan.

Accepteer het maar. Helemaal nu die S tronic-automaat tijdelijk zonder meerprijs wordt geleverd op de A3.

Dankzij zijn dubbele koppeling kan een Audi S tronic-automaat in ongeveer 15 honderdste van een seconde schakelen. Dat is bliksemsnel. Sneller zelfs. Want een gemiddelde bliksemschicht duurt 0,2 seconden. En dat merkt u direct in rijcomfort, sportiviteit en lagere brandstofkosten. De S tronic-automaat wordt nu bovendien tijdelijk standaard geleverd op veel Audi modellen. Daar hoef je toch geen honderdste seconde over na te denken?

Standaard een automaat op de A3

https://aqbvxmveen.cloudimg.io/crop/660x366/n/https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/maasautogroep-nl/07/201909-audi-automaat-01.jpg?v=1-0

S tronic: Waarom twee koppelingen?

Om dubbel te besparen: tijd en energie. De versnellingsbak met dubbele koppeling maakt sneller schakelen mogelijk zonder voelbare trekkrachtonderbreking. De S tronic combineert de efficiency en sportiviteit van een conventionele handgeschakelde versnellingsbak met het comfort van een moderne automaat.