Rij dit jaar nog in uw nieuwe 100% elektrische Volkswagen

Elektrisch rijden, voor iedereen met de ID. Familie. 

Volkswagen ID.4

Waarom kiezen voor een Volkswagen ID-model

 • check-rood

  Accu met grote actieradius

 • check-rood

  Standaard heel rijk uitgerust

 • check-rood

  Verrassend ruim interieur

 • check-rood

  Lage onderhoudskosten

 • check-rood

  Geen wegenbelasting

 • check-rood

  16% bijtelling voor zakelijke rijders in 2022

 • check-rood

  Elektrisch rijden is duurzaam

Volkswagen ID.3

De ID.3 heeft verschillende accuvarianten met een actieradius van maximaal 550 km*. Zo heb je vrijwel altijd genoeg voor al je dagelijkse ritten naar kantoor, school en afspraken. Je lege accu is binnen 35 minuten alweer voor 80 procent opgeladen (bij een snellader en de 58kWh accu).

Volkswagen ID.4

Maak kennis met de ID.4, onze volledig elektrische SUV met een actieradius tot 520 km*. De ID.4 combineert moeiteloos de ruimte en het comfort van een SUV met het duurzame karakter van een elektrische auto. Technische snufjes, vernieuwend design: het ontbreekt je aan niets in de ID.4. 

Volkswagen ID.5

Wie zei dat elektrisch niet elegant kan zijn? De ID.5 bewijst het tegendeel. Als eerste volledig elektrische SUV coupé combineert 'ie de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé. 

Onze voorraad

Kunt u niet wachten om in uw nieuwe 100% elektrische Volkswagen te stappen? Dat snappen we. Kies voor een model uit voorraad en voor u het weet rijdt u in uw nieuwe Volkswagen.

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP 122123123systematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.