De ID.4 GTX: sportiviteit in zijn meest duurzame vorm

Volkswagen ID.4 GTX

Plan uw proefrit

Het broertje van de zuinige ID.4 is hier, en hij brengt een bak aan sportieve performance met zich mee. Plan uw proefrit in en ontdek de nieuwe ID.4 GTX: sportief als een GTI, comfortabel als een SUV en duurzaam als een ID.

De sportieve ID.4 GTX is nu te bestellen bij Maas Autogroep, vanaf € 52.190*.

Voor een sportieve rit

Door en door sportief, dat is de ID.4 GTX. En dat voel je als je rijdt. Allemaal dankzij de perfect afgestelde vering en schokdempers. En met Progressive Steering wordt de rijdynamiek nog soepeler. Of je nu in de stad of op een plattelandsweg vol bochten rijdt, je rij-ervaring is altijd optimaal - 480 duurzame kilometers* lang.

De kracht van een SUV

Op elk terrein even krachtig. Met z’n vierwielaandrijving brengt de ID.4 GTX jou waar je moet zijn. De tweede elektromotor zorgt ervoor dat ook de voorwielen aangedreven worden, wanneer jij dat wil. Samen hebben de motoren een vermogen van 220 kW/299 pk**. Dat betekent onder andere van 0 tot 100 km/u in 6,2 seconde. En kies je voor de tractiemodus? Dan heb je extra grip en blijft je ID.4 beter op de weg - zelf als het glad wordt.

Voor wie een verschil wil maken

Een verhuisklus klaren of met je skispullen de bergen in? Geen probleem. Want wanneer de kofferbak nét te klein is, is er altijd de optionele elektrisch uitklapbare trekhaak. Dankzij de vierwielaandrijving heeft de ID.4 GTX een trekgewicht van 1.200 kilo. Heb je de trekhaak niet nodig, dan klap je ‘m in één beweging terug onder de bumper.

Extreem sportief

Elektrisch rijden kan ook adembenemend zijn. Dat laat de ID.4 GTX wel zien. Bijvoorbeeld met z’n futuristische 20 inch velgen in het exclusieve GTX-design, stoere zwarte dakdetails en de glanzende zwarte grille. De sportieve bumpers in GTX design en het zwarte dak laten de ID.4 er als een echte atleet uitzien. En dat zit allemaal gewoon standaard op je GTX.

Onbegrensd, ook in ruimte

Of het een stadsauto, SUV of ruime vijfzits is: het MEB-platform is de basis voor al onze elektrische modellen - inclusief de ID.4 GTX. Het innovatieve platform is speciaal ontwikkeld voor elektrische auto’s. De platte accu verwerkten we in de vloer van je auto, waardoor jij binnen extra ruim zit. Dat is ruimte met klasse.

ID.4 configureren: accupakket voortaan als basis

Door een ruime keuze aan optiepakketten (interieur, multimedia, comfort, design, sport en assistentiesystemen) en de beschikbaarheid van individuele opties is de ID.4 GTX volledig naar wens en smaak samen te stellen. Dat geldt ook voor de overige modellen in de line-up. Het configureren van een ID.4 start voortaan met de keuze voor het accupakket. Naast de ID.4 GTX kunnen klanten kiezen voor de ID.4 Pure (52 kWh accupakket, actieradius 344 km**) en de ID.4 Pro (77 kWh; 520 km**). Bij elke ID.4 is onderhoud tot en met het zevende jaar inbegrepen. Ook twee jaar fabrieksgarantie en acht jaar garantie op het accupakket zijn standaard.

Dit zijn de modellen en hun basisprijzen:

  • ID.4 Pure (52 kWh accupakket; 109 kW/149 pk elektromotor): € 38.590*
  • ID.4 Pure(52 kWh accupakket; 125 kW/170 pk elektromotor): € 40.090*
  • ID.4 Pro (77 kWh accupakket; 150 kW/204 pk elektromotor): € 46.340*
  • ID.4 GTX (77 kWh accupakket; 220 kW/299 pk (AWD) elektromotor): € 52.190*

De sportieve en veelzijdige ID.4 GTX is nu te bestellen vanaf € 52.190*. Zakelijke berijders betalen daarbij slechts 12% bijtelling over de eerste € 40.000 van de catalogusprijs.

Onze ID.4 voorraad