Volkswagen T-Roc Life 75 Edition

Is het feest? Het is feest! Daarom brengen we speciale edities uit van uw favoriete model. Deze noemen we de 75 Editions. Maak hieronder kennis met de eerste Edition! De T-Roc heeft een nieuw jasje - en die staat hem goed. Hij is rijker. Slimmer. Eigenzinniger. Maar toch onmiskenbaar een SUV. Als u hier instapt, komt u niets tekort. Dat beloven we.

TRIMLINE_TROC_L7E_door-5_rim-V12_lamp-8IT_color-P8P8_view-01

Extra's bovenop de T-Roc Life

 • check-blauw

  Velgen 'Valencia', 17 inch lichtmetaal**

 • check-blauw

  Digital Cockpit Pro, 26 cm

 • check-blauw

  Achteruitrijcamera

 • check-blauw

  Zijruiten achter en achterruit getint

 • check-blauw

  75 Edition badge & voetmatten

€ 77

voordeel per maand
content

Volkswagen T-Roc Life 75 Edition

Private Lease vanaf

 • Van € 536,- Voor € 459,-
 • Nu € 77,- voordeel per maand
 • of koop 'm vanaf € 35.575 met €1.075 inruilvoordeel

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 maart 2022. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

** De 17" lichtmetalen wielenset wordt voor aflevering door de Volkswagen-dealer gemonteerd, nadat kenteken deel 1a voor de auto is verkregen.