Stap nu tijdelijk met een voordeel oplopend tot €2.800,- in een Audi Q2, Q3 of Q3 Sportback

Meer over de Audi Q2, Q3 en Q3 Sportback

Audi Q2

Ontdek de Audi Q2. Deze urban SUV blinkt uit door zijn krachtige design, uitgebreide infotainmentopties en dynamische ondersteltechniek. De kofferbak is 405 liter groot en 1.050 liter met neergeklapte achterbankleuningen. 

Audi Q3

De Audi Q3 heeft vele talenten. Hij blinkt uit door zijn sterke uitstraling en talrijke praktische details. De Audi Q3 is groot genoeg voor veel reiscomfort en voldoende compact om ook in steden en dorpen goed uit de voeten te kunnen. Het bagagevolume is groot, want afhankelijk van de positie van de achterbank past er 530 tot 675 liter in de kofferbak en met de leuning plat maar liefst 1.525 liter. 

Ook als plug-in hybride beschikbaar!

Audi Q3 Sportback

De Audi Q3 Sportback heeft de vlotte looks en sportieve uitstraling van een coupé en hij biedt de kracht en praktische eigenschappen van een SUV. De lage daklijn, schuine achterste dakstijlen en spoiler bovenaan de achterklep zijn allemaal kenmerken van een coupé. De Audi Q3 Sportback heeft een uiterst veelzijdig interieur met een bagageruimte met een inhoud van 530 tot 1.400 liter.

Ook als plug-in hybride beschikbaar!