Snelweg Sprookjes. Begin jouw sprookje.

Snelweg Sprookjes.

Welkom bij de Snelweg Sprookjes van Volkswagen. Interactieve luisterverhalen voor onderweg. Samen met de beste kinderboekenschrijvers van Nederland, veranderen we een ritje op de snelweg in een fantastisch avontuur. Door slimme technologie, past ieder verhaal zich automatisch aan op jouw route. Zo komt de omgeving van de snelweg tot leven en rijd je met het hele gezin door het sprookje heen.

Benieuwd naar de huidige acties? Bekijk ze nu.

Fantasie op de achterbank.

Onderweg is zoveel te beleven... als je naar buiten kijkt. Met Snelweg Sprookjes laat Volkswagen zien hoe leuk het is om onderweg wat vaker uit het raam te kijken. Zo maken we van elke autorit een interactief avontuur voor het hele gezin.

Door Joke van Leeuwen
"Joekeltje gaat over het zoeken naar iemand om mee te spelen, maar vooral over hoe anders alles om je heen kan lijken als je zelf anders bent."

Door Daan Remmerts de Vries
"Twee aliens onderzoeken de wegen op deze planeet. Ze vragen zich af of de mensheid niet gewoon moet worden uitgewist - zijn mensen de moeite waard? Commandant Shteinpoist en kapitein Tic doen hun uiterste, buitenaardse best om hier een redelijk antwoord op te vinden!"

Door Babette en Herman van Veen
"PAS is een jong Waarschuwertje. Dat is zo’n stemmetje in je hoofd dat zegt: even uitkijken! Samen met haar opa OP gaat PAS op reis om haar Waarschuwer-diploma te halen. Mogen ze een stukje met jou meerijden?"

Samenwerking.

Volkswagen is dit jaar partner van de Nationale Voorleesdagen. Een jaarlijkse campagne gericht op het stimuleren van voorlezen aan kinderen. Ga naar jouw boekhandel of bibliotheek voor nog meer voorleesverhalen, handige voorleestips en de mooiste prentenboeken.