ŠKODA Octavia Combi voorraad voordeel

Direct met korting wegrijden!

ŠKODA Octavia Combi

1.0 TSI Greentech 85 kW 115 PK 6 versnellingen handgeschakeld

  • 17 inch lichtmetalen velgen Trius
  • Business Upgrade Pakket: Speciaal samengesteld voor de veeleisende zakelijke rijder en zorgt voor nóg meer uitstraling (extra getinte ramen achter, multifunctioneel stuurwiel, half lederen bekleding).
  • Digitale Radio Ontvanger (DAB)
  • Reservewiel

€379 per maand via Private Lease

Combineer de ijzersterke punten van de OCTAVIA COMBI en de zekerheid van Private Lease. Onbezorgd in een gloednieuwe ŠKODA OCTAVIA COMBI rijden voor een vast bedrag per maand. Daarnaast betaal je geen bijtelling of een grote eenmalige investering, maar geniet je wel van de nieuwste technologie en uitstekende ŠKODA Service. Je hoeft alleen nog maar zelf te tanken. Zo is Private Lease de perfecte manier om een nieuwe OCTAVIA COMBI te rijden.

De informatie op deze pagina was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Zolang de voorraad strekt.

* Alle prijzen vermeld zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten.