De ultieme vakantie auto voor slechts €75,- per dag!

Dé ideale vakantieauto

Rijdt u elektrisch en bent u op zoek naar een tijdelijke auto voor uw vakantie? Of rijdt u in een stadsauto en bent u op zoek naar een ruime tijdelijke auto voor een vakantie met het hele gezin? Gaat u met vrienden op vakantie en willen jullie graag carpoolen naar de bestemming? Zoek niet verder! Maas Autogroep heeft een ruim aanbod van de SKODA Kodiaq klaar staan!

De ŠKODA Kodiaq heeft alles wat een SUV op ieder terrein nodig heeft. Veiligheid, rijcomfort, optimaal zicht, een sportief uiterlijk én een mogelijkheid tot 7 zitplaatsen. 

Huur een Kodiaq voor uw vakantie

  • € 75, incl. BTW per dag
  • Inzet vanaf 7 dagen
  • 200 kilometer vrij per dag
  • Prijs meer kilometers 25 cent incl. BTW
  • Genoemd tarief is van toepassing voor een 7-zits uitvoering mét een trekhaak met trekgewicht 1800kg

Veelgestelde vragen

Je dient in het bezit te zijn van een in Nederland geldig rijbewijs.

Ja. De Autoriteit Persoonsgegevens heeft een uitzondering gemaakt voor enkele branches waaronder BOVAG-verhuurbedrijven, omdat zij werken met ELENA. Om diefstal en verduistering te bestrijden, mogen die bedrijven een kopie maken van een identiteitsdocument van hun klant.

Euromobil is aangesloten bij de BOVAG en hanteert daarmee de Algemene Huurvoorwaarden van de BOVAG. Voor de BOVAG-huurvoorwaarden klik hier.

Je hoeft niet van te voren aan te geven hoeveel je gaat rijden. De extra kilometers die je eventueel gaat rijden worden achteraf met je verrekend.

Je kunt te allen tijde je voorkeur uitspreken voor een bepaalde kleur, maar we kunnen hierin niets garanderen.

De personenauto’s en Volkswagen Caddy (bedrijfswagen) die zijn opgenomen in het wagenpark van Euromobil hebben een maximale leeftijd van 24 maanden. Voor de overige bedrijfswagens geldt een maximale leeftijd van 36 maanden.

Een bekeuring kan altijd gebeuren. De bekeuring belasten wij altijd door. Als je de bekeuring wilt inzien kan je deze bij ons opvragen.

Neem hiervoor contact met ons op. Wij zullen je informeren over de mogelijkheden.

Je krijgt de auto volgetankt mee. Het heeft de voorkeur dat je de auto ook weer volgetankt retour brengt. Hiermee voorkom je doorbelasting van eventuele kosten voor het aftanken.

Je kunt ook per PIN de borgsom voldoen. Creditcard is op dit moment helaas niet mogelijk.

We hanteren een minimale leeftijd van 21 jaar en je dient minimaal 1 jaar in bezit van een rijbewijs te zijn.

Ja alle landen vermeld op de groene kaart.

Voor het ophalen dient borg te worden voldaan en wordt je rijbewijs gecontroleerd. En bij het inleveren dient er controleformulier ingevuld te worden. Dit kan alleen op onze vestiging in Gouda of Uithoorn. Niet in de gelegenheid om naar deze vestiging te komen? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we kijken wat er mogelijk is.

Inleveren en ophalen van de huurauto kan enkel op werkdagen tot 17:00uur.