SKODA Enyaq Private Lease actie

Voordeliger wordt het niet

Vanaf januari 2022 kun je bij de overheid € 3.350 subsidie aanvragen bij het private leasen van een elektrische personenwagen (bekijk voorwaarden). Dit bedrag wordt verdeeld over de gehele looptijd van jouw abonnement. Hier doen we als Maas Autogroep nog een schepje bovenop: Op een geselecteerde voorraad ontvang je nóg eens €10 korting per maand. Hierdoor rij je inclusief de aftrek van subsidie al een ENYAQ iV 60 vanaf € 469 per maand*!

Basistarief ENYAQ iV 60€ 549 p/m*
Subsidie elektrische personenwagen€ 69,79 p/m
Maas Autogroep korting€ 10 p/m
Maandtarief ENYAQ iV 60€ 469,21 p/m*

Voor €49,- per maand extra kunt u uw nieuwe SKODA ENYAQ volledig in leder bekleden.

Daarnaast ontvang je bij ons ook een laadpas t.w.v. €250,-.

Over de subsidieregeling

De Rijksoverheid wil elektrisch autorijden voor meer particulieren aantrekkelijk maken. Daarom is er ook in 2022 een subsidie voor het kopen of leasen van een elektrische auto. Elektrische auto’s stoten namelijk tijdens het rijden geen broeikasgassen uit, zijn energiezuinig, goed voor het klimaat en dragen bij aan schone lucht. Meer informatie over de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) lees je via onderstaande knop.

Onze voorraad

De snelste weg naar uw ENYAQ iV 60

1. Zoek uw ENYAQ iV 60 in onze voorraad
Belangrijk is dat de (netto catalogus)prijs van de ENYAQ iV 60 onder de € 45.000 blijft. Boven dit bedrag komt u namelijk niet in aanmerking voor subsidie.

2. Neem contact met ons op
U kunt hiervoor langs gaan in de showroom, maar ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag welke documenten u nodig heeft om uiteindelijk goedkeuring te krijgen voor de private lease- en subsidieaanvraag.

3. Verzamel uw gegevens
Om een private lease aanvraag in de dienen heeft u documenten nodig zoals (onder andere) een loonstrook, een jaaropgave en een kopie van uw rijbewijs.

4. Private Lease aanvraag indienen
Wanneer wij uw gegevens compleet hebben kunnen wij vanaf 1 januari uw Private Lease aanvraag indienen bij Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS). Zij zullen uw aanvraag beoordelen en u hierover informeren.

5. Subsidie elektrisch rijden aanvragen
Is uw aanvraag goedgekeurd? Dan kunt u vanaf 3 januari 2022 om 9:00 uur uw aanvraag indienen. Een link naar het indienen van de aanvraag vindt u op deze pagina. Let op: u heeft een DigiD-app of DigiD met sms controle nodig om de subsidie aan te vragen. Zorg dat u hier dus (op tijd) over beschikt. 

Veelgestelde vragen

De Rijksoverheid wil elektrisch autorijden voor meer particulieren aantrekkelijk maken. Daarom is er ook in 2022 een subsidie voor het kopen of leasen van een elektrische auto. Elektrische auto’s stoten namelijk tijdens het rijden geen broeikasgassen uit, zijn energiezuinig, goed voor het klimaat en dragen bij aan schone lucht. Meer informatie over de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) lees je hier.

Je kunt de subsidie aanvragen vanaf maandag 3 januari 2022 om 9:00 uur.

Het totale subsidiebudget voor SEPP is verdeeld over de periode 2020 tot en met 2025. Voor 2021 zijn de jaarbudgetten voor nieuwe en gebruikte auto's op. Het kabinet heeft op 22 september de voorgenomen jaarbudgetten voor 2022 aangekondigd. De Eerste Kamer moet formeel nog instemmen met dit kabinetsvoorstel. Het voorgenomen jaarbudget voor nieuwe elektrische personenauto’s (koop en lease) in 2022 is: € 71 miljoen.

Je kunt jouw bestelling tot 14 dagen na het afsluiten van het contract zonder kosten annuleren. Na goedkeuring van jouw contract heb je dus 14 dagen om de subsidie aan te vragen en hiervoor goedkeuring te krijgen. Mocht de aanvraag van de subsidie niet goedgekeurd worden, dan kun je jouw bestelling dus annuleren tot de genoemde 14 dagen verstreken zijn. 

Iedereen met een geldig autorijbewijs kan tot de maximale leeftijd van 78 jaar op verwachte einddatum van het contract een ŠKODA Abonnement aanvragen. Om te controleren of het ŠKODA Abonnement financieel een verstandige keuze is toetsen wij de financiële situatie volgens de VFN-norm. Hiervoor vragen wij gegevens over het inkomen, de gezins- en woonsituatie en de huwelijkse staat van de aanvrager(s). Daarnaast raadplegen wij het BKR te Tiel. Dit betekent dat wij bij de aanvraag van een ŠKODA Abonnement navragen of u al een krediet heeft. Wij laten het ŠKODA Abonnement als kredietovereenkomst registreren bij BKR.

Inruil is mogelijk. Wij kunnen een inruilwaarde voor de huidige auto bepalen. De inruilwaarde heeft geen invloed op het maandbedrag.

Iedereen met een voor de betreffende auto geldig rijbewijs mag in de auto rijden en is verzekerd.

De bijtellingsregeling geldt alleen voor zakelijke leaseauto’s die vanuit de werkgever verstrekt worden. ŠKODA Private Lease valt daar niet onder. De kosten die wij tonen op basis van de geselecteerde auto en opties is de werkelijke prijs per maand.

Ja, dit is mogelijk. Een private lease overeenkomst wordt altijd door een natuurlijke persoon aangegaan en niet door een rechtspersoon zoals een BV of NV. Wanneer de private lease overeenkomst wordt opgemaakt zal in plaats van een loonstrook voor de acceptatie een kopie van de aangifte inkomstenbelasting gevraagd worden. Voor rechtspersonen is operational lease een passend alternatief. 

ŠKODA Private Lease en ŠKODA Abonnement zijn twee verschillende benamingen voor hetzelfde product. Beide betekenen dus precies hetzelfde.

Heb je een private leasecontract van na 1 januari 2017 en wil je het contract eerder beëindigen vanwege overlijden, onvrijwillige werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of een echtscheiding? In deze gevallen zullen wij aan de hand van de gewijzigde financiële situatie beoordelen of de maandprijs zoals afgesproken in het private leasecontract niet meer betaald kan worden. Het contract kan dan kosteloos worden beëindigd.

* ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 25 februari 2022, zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.