Škoda Enyaq voorraad voordeel

De Škoda Enyaq iV is gekroond tot ‘Zakenauto van het Jaar 2023’ én is de best verkochte elektrische auto in Nederland!

Stapel nu €1.500,- duurzaamheidspremie, €3.000,- inruilbonus én €2.950 SEPP subsidie bij elkaar op en rij met een totaal voordeel van €7.450,- weg in een nieuwe Škoda Enyaq!

Korting oplopend tot €4.700,-

De Škoda Enyaq maakt elektrisch rijden makkelijker dan ooit tevoren. Het model is direct leverbaar met voordeel dat kan oplopen tot €4.700,-.  

Dankzij zijn indrukwekkende actieradius van maar liefst 537 kilometer volgens de WLTP-normen en de snellaadmogelijkheid, is de Enyaq perfect voor lange afstanden. Naast de Kamiq, Karoq en de Kodiaq is de Enyaq de eerste elektrische SUV van Škoda. 

€3.000,- extra inruilpremie

Ruilt u uw huidige auto in voor een nieuwe Škoda Enyaq of Škoda Enyaq Coupé? Dan krijgt u bovenop de inruilwaarde van uw huidige auto tijdelijk €3.000,- extra inruilwaarde. Uw huidige auto is dus nog nooit zo veel geld waard geweest! Zo heeft u nog meer reden om voor een Škoda Enyaq te kiezen. 

€2.950,- SEPP subsidie

De subsidie elektrische personenauto's particulieren (SEPP) is een regeling van de Nederlandse overheid die is bedoeld om particulieren te stimuleren om een elektrische auto aan te schaffen. Om in aanmerking te komen voor de subsidie moet de auto voldoen aan bepaalde voorwaarden. Zo moet de aankoopprijs van de auto maximaal € 45.000 bedragen. Daarnaast moet de auto 100% elektrische zijn en actieradius hebben van minimaal 120 kilometer. Zowel de Škoda Enyaq iV als de Škoda Enyaq Coupé iV zijn binnen deze maatstaven leverbaar!

Kiest u voor Private Lease? Dan rijdt u de Škoda Enyaq inclusief SEPP subsidie al vanaf €549,- per maand!

€1.500,- Duurzaamheidspremie

Elektrisch rijden is de toekomst, ook wij zijn daarvan overtuigd. Naast de €2.950,- SEPP subsidie geven wij daarom nog eens €1.500,- duurzaamheidspremie. Dat betekent dat u, zowel zakelijk als particulier, op onze geselecteerde voorraad Škoda Enyaq maar liefst €1.500,- voordeel ontvangt. Bovenop de eventuele SEPP subisidie van €2.950,-!

Opladen en inladen!

Het interieur van de Škoda Enyaq is ruim en comfortabel, met plaats voor vijf personen en een bagageruimte van 585 liter die kan worden vergroot tot 1.710 liter met de achterstoelen neergeklapt. Het dashboard is voorzien van een 13-inch touchscreen. Ervaar het nu zelf en plan uw vrijblijvende proefrit in!

Vrijblijvende proefrit in de Škoda Enyaq & Škoda Enyaq Coupé

U weet natuurlijk pas echt hoe de Škoda Enyaq of Škoda Enyaq Coupé rijdt en of hij bij u past en aan al uw wensen voldoet nadat u erin heeft gereden. Plan daarom geheel vrijblijvend een gratis proefrit bij ons in. Wij zorgen ervoor dat de auto voor u klaar staat, na de uitleg over de auto en eventueel een suggestie voor een interessante route kunt u zelf de Škoda Enyaq gaan proefrijden. Heeft u een auto in te ruilen? Dan taxeren wij uw huidige auto in de tussentijd en zorgen voor een interessant inruilvoorstel.

Škoda Enyaq iV

Daarom kiezen voor de Škoda Enyaq:

 • check-blauw

  Milieubewust

  Een verantwoorde keuze

 • check-blauw

  Sportief en stijlvol

  SUV met karakter

 • check-blauw

  Modern interieur

  Ruime keuze uit design selections

 • check-blauw

  Praktisch in gebruik

  Een slimme keuze

Standaard garanties op uw Škoda Enyaq iV:

Onze Škoda Enyaq & Škoda Enyaq Coupé voorraad

Kies voor een Škoda Enyaq of Škoda Enyaq Coupé uit voorraad en rij al binnen enkele werkdagen in uw nieuwe 100% elektrische Škoda!

Veelgestelde vragen

De Enyaq iV heeft volgens de WLTP-norm een maximale actieradius van 537* kilometer. Er zijn drie verschillende versies verkrijgbaar in de line-up. De basisversie heeft een vermogen van 109 kW, een 55 kWh accu en een actieradius van 340* kilometer. De 132 kW versie heeft een 62 kWh accu en kan tot wel 390* kilometer rijden. De krachtigste en achterwielaangedreven versie heeft een vermogen van 150 kW, een 82 kWh accu en kan tot wel 537* kilometer rijden. Het daadwerkelijke bereik van de Enyaq kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de voertuigconfiguratie, rijstijl en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals buitentemperatuur, verkeerssituatie en rijgedrag.

De Enyaq iV kan op drie verschillende manieren worden geladen. Dat kan thuis met zowel een 230-volt aansluiting (2.3kW) of een 11kW wallbox. Dan kan de iV 60 in 6 uur en 45 minuten volledig worden geladen en de iV 80 in 7 uur en 30 minuten. Met een DC snellader van 100 kW kan de Enyaq iV 60  naar verwachting in 42 minuten* worden geladen van 5% naar 80%. De Enyaq iV 80 wordt met een DC snellader van 125 kW in 38 minuten* geladen van 5% naar 80%

Ja. Het maximale trekgewicht is 1.200 kg* op de meest krachtige accu van de Enyaq iV: 80x. De Enyaq iV 60 en Enyaq iV 80 beschikken beide over een maximaal trekgewicht van 1.000 kg.

Een nieuwe elektrische auto met een fiscale waarde onder de €45.000 komt in aanmerking voor de SEPP subsidie van de overheid. Een beperkte oplage van Enyaq iV 60 is hiervoor beschikbaar. Het aanbod geldt zolang de voorraad strekt.

Keurmerk private lease

* Maas Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private Lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.