Skoda Enyaq Maas Autogroep - Maas Autogroep Nieuwkoop - Gouda veel voordeel korting goedkoop rijden snel rijden

Škoda Enyaq

De elektrische SUV met een actieradius van maar liefst 537 kilometer. De Škoda Enyaq iV is gekroond tot ‘Zakenauto van het Jaar 2023’.

Rij nu een Škoda Enyaq met voordeel dat oploopt tot €3.500,-

De Škoda Enyaq maakt elektrisch rijden makkelijker dan ooit tevoren. Het model is direct leverbaar met voordeel dat kan oplopen tot €3.500,-.  

Dankzij zijn indrukwekkende actieradius van maar liefst 537 kilometer volgens de WLTP-normen en de snellaadmogelijkheid, is de Enyaq perfect voor lange afstanden. Naast de Kamiq, Karoq en de Kodiaq is de Enyaq de eerste elektrische SUV van Škoda. 

Opladen en inladen!

Het interieur is ruim en comfortabel, met plaats voor vijf personen en een bagageruimte van 585 liter die kan worden vergroot tot 1.710 liter met de achterstoelen neergeklapt. Het dashboard is voorzien van een 13-inch touchscreen.

Vrijblijvende proefrit in de Škoda Enyaq

U weet natuurlijk pas echt hoe de Škoda Enyaq rijdt en of hij bij u past en aan al uw wensen voldoet nadat u erin heeft gereden. Plan daarom geheel vrijblijvend een gratis proefrit bij ons in. Wij zorgen ervoor dat de auto voor u klaar staat, na de uitleg over de auto en eventueel een suggestie voor een interessante route kunt u zelf de Škoda Enyaq gaan proefrijden. Heeft u een auto in te ruilen? Dan taxeren wij uw huidige auto in de tussentijd en zorgen voor een interessant inruilvoorstel.

Onze Škoda Enyaq voorraad

Veelgestelde vragen

De Enyaq iV heeft volgens de WLTP-norm een maximale actieradius van 537* kilometer. Er zijn drie verschillende versies verkrijgbaar in de line-up. De basisversie heeft een vermogen van 109 kW, een 55 kWh accu en een actieradius van 340* kilometer. De 132 kW versie heeft een 62 kWh accu en kan tot wel 390* kilometer rijden. De krachtigste en achterwielaangedreven versie heeft een vermogen van 150 kW, een 82 kWh accu en kan tot wel 537* kilometer rijden. Het daadwerkelijke bereik van de Enyaq kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de voertuigconfiguratie, rijstijl en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals buitentemperatuur, verkeerssituatie en rijgedrag.

De Enyaq iV kan op drie verschillende manieren worden geladen. Dat kan thuis met zowel een 230-volt aansluiting (2.3kW) of een 11kW wallbox. Dan kan de iV 60 in 6 uur en 45 minuten volledig worden geladen en de iV 80 in 7 uur en 30 minuten. Met een DC snellader van 100 kW kan de Enyaq iV 60  naar verwachting in 42 minuten* worden geladen van 5% naar 80%. De Enyaq iV 80 wordt met een DC snellader van 125 kW in 38 minuten* geladen van 5% naar 80%

Ja. Het maximale trekgewicht is 1.200 kg* op de meest krachtige accu van de Enyaq iV: 80x. De Enyaq iV 60 en Enyaq iV 80 beschikken beide over een maximaal trekgewicht van 1.000 kg.