ŠKODA ENYAQ

De ŠKODA ENYAQ iV is gekroond tot ‘Zakenauto van het Jaar 2023’. In een concurrerend veld van deelnemers die meedongen naar de felbegeerde titel was het met name het veelzijdige totaalpakket van de ENYAQ iV dat voor de vakjury de doorslag gaf. Afgelopen jaar won de populaire EV van ŠKODA in deze jaarlijkse verkiezing ook al de prijs voor ‘Beste Nieuwkomer van het Jaar 2022’. 

Snel leverbaar

De ENYAQ iV is de ideale auto voor een weekend weg met jouw Zaterdagfamilie. Met een actieradius van 537 km** rijd je naar de Ardennen en weer terug. Onze volledig elektrische SUV is ruim en voorzien van de nieuwste technologieën. Zo heeft de ENYAQ iV een 13 inch multimediascherm waarop je eenvoudig je route uitstippelt. En vind je het leuk om met de caravan op pad te gaan? Geen probleem. De ENYAQ iV is in staat om tot 1.200 kg**** gewicht te trekken. Zakelijk rijd je de ENYAQ iV dit jaar nog vanaf € 226 netto bijtelling per maand*****.

ŠKODA ENYAQ

Standaard garanties op jouw ENYAQ iV

  • check-blauw

    8 jaar garantie op de accu

  • check-blauw

    Tot en met 5 jaar onderhoud inclusief

  • check-blauw

    2 jaar garantie op de hele auto

Onze voorraad

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP 122123123systematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Werkelijke laadtijden kunnen afwijken door het gebruik van andere laadpunten en de capaciteit van het gebruikte laadpunt.

**** Het trekgewicht van de ENYAQ iV verschilt per accuversie en motorisering. Het maximale geremde en ongeremde trekgewicht is terug te vinden in het onderhoudsboekje.

***** Fiscale bijtelling 16% tot 35.000 overige bedrag 22% gebaseerd op een fiscale waarde van € 42.725,- en een inkomstenbelastingpercentage van 37,07%

****** Onderhoud inclusief is uitsluitend van toepassing op nieuwe volledig elektrische voertuigen die door Pon’s Automobielhandel B.V. zijn geïmporteerd en te naam zijn gesteld in Nederland. De looptijd van Onderhoud Inclusief wordt bepaald door de datum kentekenaanvraag. Voor elektrische auto's met een datum kentekenaanvraag t/m 30 september 2022 geldt een looptijd t/m 5 jaar (voor de CITIGOe iV geldt daarbij een maximum van 90.000 km). Voor de ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV geldt altijd een looptijd t/m 7 jaar. Elektrische voertuigen die niet door Pon's Automobielhandel B.V. zijn geïmporteerd of waarvoor een refund is aangevraagd zijn uitgesloten van onderhoud inclusief. Voor meer informatie kun je terecht op skoda.nl of in de brochure of prijslijst van het elektrische model waarin je interesse hebt. Vraag je dealer naar de exacte voorwaarden voor jouw ŠKODA.