Skoda Clever editions voorraadactie

De ŠKODA Clever uitvoeringen zijn speciale edities voor extra veel rijplezier. Zeer scherp geprijsd en standaard rijk uitgerust, bijvoorbeeld met een geavanceerd navigatiesysteem, sportieve lichtmetalen velgen en parkeersensoren.

En nu met nog meer voordeel tijdens de voorraadactie bij Maas Autogroep! Zoals de meeste van jullie weten komt de WLTP steeds dichterbij. Namelijk tussen 1 september 2017 en 1 september 2018 zullen stapsgewijs alle nieuw geproduceerde auto’s overgaan op de Europese WLTP-test. Wacht dus niet te lang meer met het aanschaffen van uw nieuwe auto. 

 

Fabia combi en hatchback Clever

De FABIA COMBI Clever heeft alles wat je verwacht van een sportieve combi: ruim, comfortabel & veilig. Van zuinige TDI- en TSI-motoren, via 6 airbags en 5-sterren veiligheid naar stoere looks. Je bent compleet in de ŠKODA FABIA COMBI Clever!

Bekijk hier alle Fabia Clever editions

RAPID Spaceback Clever 

Het is een bijzondere verschijning, de RAPID SPACEBACK Clever. De ruimte van een combi verpakt in het formaat van een hatchback. Het resultaat? Een echte blikvanger. Eigenschappen waarmee de RAPID SPACEBACK Clever een klasse op zich vormt.

Bekijk hier alle Rapid Clever editions

Krachtig in techniek

Met de OCTAVIA COMBI Clever Edition wordt kracht en uitrusting gecombineerd met gemak en comfort. De DSG-7 automaat, krachtige TDI motor en een groots pakket aan technische innovaties geven je luxe en comfort tijdens iedere rit. Simply Clever. 

Bekijk hier alle Octavia Clever editions

Krachtig in comfort

De slimste combinatie voor SUPERB COMBI waar kracht, uitrusting en comfort samenkomen. Een elegante uitstraling van buiten, maar krachtig en geavanceerd van binnen maakt dit een auto van absolute topklasse.Standaard het Tech pakket, krachtige TDI of TSI motor en 17” lichtmetalen velgen Stratos geven je luxe en comfort tijdens iedere rit. Simply Clever. 

Bekijk hier alle Superb Clever editions 

 

Net dat beetje meer

Voor nog meer comfort en gebruikersgemak beschikken de Clever uitvoeringen standaard met onder andere:
- Cruise control
- Multifunctioneel stuurwiel
- 'Clever' interieur
- Navigatiesysteem
- Parkeersensoren achter

 

wees snel met je beslissing

We merken dat de voorraad heel snel gaat en willen je natuurlijk niet teleurstellen. We hebben nog een aantal Clever modellen op voorraad en vertellen je graag welke dat zijn. Vraag daarom snel een offerte aan of kom langs in onze SKODA showroom in Nieuwkoop.

Kom langs in onze showroomOfferte aanvragen