ŠKODA Citigo e iV

met subsidie & outlet voordeel!

Elektrische stadsauto's zijn enorm populair onder de mensen die zich veel in drukke steden begeven. De CITIGO ͤ iV is de eerste 100% elektrische auto van ŠKODA. De moderne looks die je van een stadsauto verwacht, gecombineerd met nog meer ruimte door zijn compacte techniek. Een garantie voor rijplezier, aantrekkelijk ontwerp, bijdrage aan een beter milieu, connectiviteit, grote actieradius en een snelle laadtijd. Kortom: waar voor je geld.

De voordelen van elektrisch rijden rijden

  • Extra aftrekpost voor ondernemers: Als ondernemer heb je ook nog recht op de MIA.
  • Geen wegenbelasting en BPM
  • Betaal minder onderhoudskosten: Een elektrische auto heeft een stuk minder bewegende onderdelen. Ook hoef je de olie niet te verversen. Daardoor betaal je een stuk minder voor je onderhoudsbeurten.
  • Bespaar op je brandstofkosten: Een kilometer rijden op benzine of diesel is een stuk duurder dan op elektriciteit. Het ligt eraan waar je oplaadt, maar het kan zomaar 2 tot 3 keer goedkoper zijn om elektrisch te rijden.
  • Goed voor het klimaat: De ŠKODA Citigo e iV stoot tijdens het rijden geen CO2 uit.

Nu met voordeel én subsidie

De ŠKODA Citigo e iV Style met alle fabrieksopties kost u vanuit de prijslijst rijklaar €27.075,- incl. BTW. Voor deze nieuwe auto is de €4.000,- SEPP Subsidieregeling he-le-maal op voor 2020 en voor 2021 is de kans erop echt minimaal. Dus geven wij dit bedrag om te beginnen als korting: €4.085,- ontvangt u van ons. Dan kost de ŠKODA Citigo e iV Style dus €22.990,-.

Wij leveren u deze splinternieuwe auto af, maar maken u wel de 2e eigenaar.  Op deze manier kunt u namelijk aanspraak maken op de SEPP subsidieregeling voor gebruikte auto van € 2.000,-. Hiervoor is meer dan voldoende budget in 2020 en 2021.*

Daarmee komt het totaalbedrag van een splinternieuwe full options ŠKODA Citigo e iV Style op €20.990,-

Wanneer u de auto zakelijk koopt, kost deze auto netto excl. BTW slechts € 19.000,-. En wellicht komt u in aanmerking voor de MIA\Vamil regelingen **

Onze voorraad

*Check hier het nog ruim beschikbare budget voor de SEPP subsidieregeling.

** Check hier de voorwaarden van de MIA\Vamil regelingen.