SEAT PRIVATE LEASE ACTIE

De zomervakantie mag misschien voorbij zijn, er is nog altijd FIESTA bij Maas Autogroep! Op de SEAT Arona, SEAT Leon en SEAT Leon Sportstourer profiteert u namelijk tijdelijk van extra aantrekkelijke private lease tarieven. Op deze modellen ontvangt u niet alleen een maandelijkse korting oplopend tot €30 per maand, u kunt ook nog eens snel weg rijden in uw nieuwe SEAT!

€ 29

voordeel per maand
16seataronaxperiencedarkcamouflageh Maas

De vernieuwde SEAT Arona

PRIVATE LEASE ACTIE

  • Van € 385,- Voor € 356,-
  • Nu € 29,- voordeel per maand
  • Style 1.0 70 kW / 95 pk EcoTSI SUV 5 versn. Hand

€ 30

voordeel per maand
Nieuwe Leon: hyperconnected dankzij 16 antennes

SEAT Leon

PRIVATE LEASE ACTIE

  • Van € 450,- Voor € 420,-
  • Nu € 30,- voordeel per maand
  • Reference 1.0 66 kW / 90 pk TSI Hatchback 5 deurs 5 versn. Hand

€ 30

voordeel per maand
2001-seat-leon-sportstourer-02.jpg

SEAT Leon Sportstourer

PRIVATE LEASE ACTIE

  • Van € 465,- Voor € 435,-
  • Nu € 30,- voordeel per maand
  • Reference 1.0 66 kW / 90 pk TSI Hatchback 5 deurs 5 versn. Hand

€30 korting per maand via Private Lease

Met Private Lease stap je voor een vast all-in bedrag per maand in een gloednieuwe SEAT. Inclusief wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp onderweg en onderhoud bij de SEAT-dealer. Je hoeft alleen nog maar aan de brandstof te denken. Ook is je contract in de meeste gevallen kosteloos opzegbaar als je het door onverwachte omstandigheden niet meer kunt betalen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en zit je gegarandeerd met een glimlach achter het stuur. En het mooie is, SEAT Private Lease is voor iedereen. Dus ook als je geen bedrijf hebt, geniet je van alle voordelen.

EXTRA INRUILPREMIE

Heeft u interesse in een nieuwe SEAT Arona of Leon en wilt u uw huidige auto inruilen? Dan heeft u geluk! U kunt er ook voor kiezen om €750,- extra inruilpremie bovenop de inruilwaarde van uw huidige auto te ontvangen van ons. Aan u de keus!

Onze voorraad

Kunt u niet wachten om in uw nieuwe SEAT te stappen? Dat snappen we. Kies voor een Arona of Leon uit voorraad en voor u het weet rijdt u in uw nieuwe SEAT!

* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, een handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief btw, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldt t/m 31 augustus 2022 zolang de voorraad strekt en op auto's uit MY22. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende Voorwaarden op de Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene Verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.