SEAT Private Lease

Zorgeloos een nieuwe SEAT rijden voor een vast bedrag per maand, dat is Privé Lease. Je hoeft geen grote uitgave te doen en loopt de komende jaren geen enkel risico. Hierdoor houd je (spaar)geld over voor andere dingen en je rijdt altijd in een nieuwe en zuinige SEAT. Nu extra voordelig vanaf € 199 per maand voor de SEAT Mii en slechts € 309 per maand voor de Arona. Tijdelijk gratis Beats Audio Sound System op de SEAT Ibiza en Arona**

5 redenen voor SEAT Private Lease

Zo weet je zeker dat je de beste keuze maakt.

  • Een scherpe all-in prijs
  • Je droomauto zelf samenstellen
  • Service & onderhoud door de SEAT dealer
  • Pechhulp in Europa
  • Bij persoonlijke omstandigheden makkelijk opzegbaar

 

      

      

** De gratis Beats Audio Sound System actie is alléén geldig opgeselecteerde uitvoeringen. De geselecteerde uitvoeringen van de Ibiza zijn de Style Business Intense en de FR Business Intense. De geselecteerde uitvoeringen van de Arona zijn de Style en Style Business Intense. 

* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot 30 september 2018, zolang de voorraad strekt.