SEAT Arona Private Lease actie

€ 29

voordeel per maand
16seataronaxperiencedarkcamouflageh Maas

De vernieuwde SEAT Arona

PRIVATE LEASE ACTIE

  • Van € 419,- Voor € 390,-
  • Nu € 29,- voordeel per maand
  • Style 1.0 70 kW / 95 pk EcoTSI SUV 5 versn. Hand

Of je nu op een blauwe maandag schildert, rood na gloeit van het mountainbiken of groene vingers hebt: de nieuwe SEAT Arona is net zo kleurrijk als al jouw hobby’s. Met Private Lease stap je in onze gloednieuwe Arona voor een vast all-in bedrag per maand. Zo stap je met €29,- per maand korting in de Arona vanaf €390* per maand, inclusief pechhulp onderweg en onderhoud bij de SEAT-dealer.

Onze voorraad

Kunt u niet wachten om in uw nieuwe SEAT Arona te stappen? Dat snappen we. Kies voor een Arona uit voorraad en voor u het weet rijdt u in uw nieuwe SEAT!

* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, een handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief btw, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldt t/m 31 december 2022 zolang de voorraad strekt en op auto's uit MY22. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende Voorwaarden op de Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene Verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.