ROC 'M IN 2019

De T-Roc Sport rijden voor een ontzettend lage prijs? Wij beschikken over maar liefst 6 Volkswagen T-Roc Sport uit voorraad met maximaal voordeel

Met een unieke combinatie van één van onze zes T-Roc Sport 1.0 85kW met 115 PK (ROC 'M IN 2019), die tevens zeer zeldzaam zijn, krijgt u daarbij nu een GRATIS SPORT+ pakket. En dat niet alleen, deze T-Roc's zijn compleet uitgeruste modellen met tot en met 25 januari 2019 ruil je je huidige auto in met € 750 extra inruilpremie. Dat komt er dus op neer dat jij een nieuwe Volkswagen T-Roc Sport kunt rijden voor maar liefst € 29.740*.

In combinatie met onze inruilvoordeel kunnen wij je bijna garanderen dat jouw nieuwe T-Roc hier vast tussen staat.

 

Maar wat is nou het verschil met deze T-Roc Sport ten opzichte van de huidige T-Roc Sport. 

 

ROC 'M IN 2019: T-Roc Sport 1.0 75kW 115 PK

Vanaf EU 30.490

 

 

DE T-ROC VOOR SPORTIEVE RIJDERS. OFTEWEL DE VOLKSWAGEN T-ROC SPORT

Kies nu voor een T-Roc Sport 1.0 TSI* met gratis Sport+ pakket uit voorraad en nu ook nog eens met € 750,- inruilpremie! Bent u benieuwd naar deze complete en exlusieve modellen? Bekijk nu de voorraad.

    

    

    

 

Ben jij één van deze T-Roc rijders? Wees snel met beslissen want OP=OP! Deze actie loopt t/m 25 januari 2019. 

 

Laten we anders een stukje rijden

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier. Liever een offerte? Ook dat is geen enkel probleem.

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen

 

 

* Deze actie is alleen geldig op deze 6 Volkswagen T-Rocs 1.0 85KW 115 PK uitvoeringen uit voorraad en is geldig t/m eind februari of zolang de voorraad strekt (OP=OP). Inruilvoordeel is geldig op bovenstaande 6 Volkswagen T-Roc Sports en geldig t/m 25 januari 2019 of zolang de voorraad strekt.