€2.950 Maas subsidie op plug-in hybride Volkswagens

Profiteer van €2.950,- Maas subsidie op een nieuwe Volkswagen Passat GTE uit onze voorraad.

Volkswagen Passat GTE

De Volkswagen Passat GTE Business (160 kW/218 pk), die tot 55 kilometer** (WLTP) elektrisch aangedreven kan rijden, heeft uiteraard alle Business-elementen en daarnaast specifieke features als blauwe accenten en een speciaal GTE-display. De Passat GTE is rijk uitgerust met o.a. de automatische DSG-transmissie, Digital Cockpit, achteruitrijcamera, LED-koplampen, navigatie Discover Media, automatische airconditioning, Voice control en Travel Assist, dat gedeeltelijk autonoom rijden bij snelheden tot 210 km/u mogelijk maakt.

Is hybride rijden goedkoper?

In aanschaf is een hybride auto vaak duurder dan een auto die volledig op brandstof rijdt. Maar door de korting op de motorrijtuigenbelasting (mrb) en de lagere verbruikskosten haal je de hogere aanschafkosten er makkelijk uit. Omdat een hybride auto over een elektromotor beschikt die de verbrandingsmotor ondersteunt, verbruik je minder brandstof. Daarbij komt dat het opladen van de elektromotor veel goedkoper is dan een volle tank. Hierdoor zijn de kosten per kilometer dus een stuk lager dan bij een volledig op brandstof aangedreven auto. Wie nu een hybride auto aanschaft krijgt ook nog eens korting op de motorrijtuigenbelasting (mrb). Tot 2025 krijg je 50% korting. In 2025 is de korting nog 25% en vanaf 2026 moet de volledige mrb worden betaald.

Ons aanbod plug-in hybrid Volkswagens

De genoemde €2.950,- Maas-subsidie wordt als korting verrekend. Private Lease en Zakelijke Lease contracten zijn uitgezonderd van deelname van de kortingsactie.

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.