Demo modellen - demodeals

Maas Autogroep: Demo Deals

Snel leverbaar, rijk uitgerust en extra voordeel

Bij Maas Autogroep kunt u profiteren van buitengewoon veel voordeel op onze demonstratieauto's van alle merken, zoals Volkswagen, Audi, Škoda en SEAT. Op deze manier kunt u duizenden euro's besparen in vergelijking met de nieuwprijs!

Ons assortiment aan demo-auto's bestaat uit stadsauto's, SUV's, stationwagens, hatchbacks, sportieve auto's en elektrische modellen. Voor elk merk hebben we een breed scala aan demo's beschikbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en motoren. Vanwege het wereldwijde chiptekort zijn de levertijden voor nieuwe auto's sterk opgelopen. Daarom is het nu bijzonder aantrekkelijk om te kiezen voor een demo-auto. Hierdoor kunt u namelijk snel rijden in uw nieuwe auto en hoeft u niet maandenlang te wachten.

Uitgelichte demonstratieauto's

Volkswagen ID.3

Eindelijk een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Met het gebruiksgemak en comfort dat u van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die u het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen. Stap over. Stap in deze Volkswagen ID.3 demonstratieauto.

Volkswagen ID.4

Maak kennis met onze Volkswagen ID.4 demonstratieauto, de volledig elektrische SUV met een actieradius tot 528 km**. De ID.4 combineert moeiteloos de ruimte en het comfort van een SUV met het duurzame karakter van een elektrische auto. Technische snufjes, vernieuwend design: het ontbreekt u aan niets in de ID.4. Wedden dat u niks anders meer wilt?

Volkswagen T-Roc

Deze Volkswagen T-Roc demonstratieauto laat elke voorbijganger omkijken. Niet alleen door z’n uitgesproken voorkant, lange silhouet met chromen frame en de coupéstijl lijnen, maar ook zeker door de bijzondere kleurcombinatie. De zwarte spiegels, het dak en de dakstijlen geven de T-Roc een contrasterende look.

Ons aanbod demonstratieauto's