De Caddy en Transporter Economy Business Edition

Om ondernemers hun werk goed en efficiënt te laten doen, presenteert Volkswagen Bedrijfswagens de Economy Business Editions van de Caddy, Caddy Maxi en Transporter. Deze modellen bieden een complete standaarduitrusting tegen een uiterst scherpe prijs. De tijdelijke inruilpremies tot € 1.250 en een sterk financial lease-aanbod mét vier jaar garantie maken instappen in een Caddy of Transporter Economy Business Edition heel aantrekkelijk.

Economy Business Editions

De Economy Business Editions van Volkswagen Bedrijfswagens zijn zeer compleet uitgerust. Dat begint voor alle modellen met Climatic airco, elektrische bediening van ramen en (verwarmde) buitenspiegels en Radio ‘Composition Audio’ inclusief telefoonvoorbereiding voor veilig handsfree bellen. Cruise Control is als extra leverbaar voor een geringe meerprijs.

Bij de Caddy’s zijn verder de bestuurders- en bijrijdersstoel in hoogte verstelbaar en in de Transporter is de Comfortstoel voor de bestuurder standaard. Voor de Caddy komt er ook een schuifdeur rechts bij, die al standaard is op de Caddy Maxi en de Transporter.

De Caddy Economy Business Edition (55 kW/75 pk) is leverbaar vanaf € 12.945*, de extra ruime Caddy Maxi Economy Business Edition is er vanaf € 14.595*. De prijzen van de Transporter Economy Business Edition met normale wielbasis en 62 kW/84 pk sterke TDI beginnen bij € 17.995* en voor de versie met verlengde wielbasis en 75 kW/102 pk vanaf € 20.995*.

Ontdek de Caddy

Ontdek de Transporter

Ontdek de Crafter

Ontdek de Amarok


Oh, en we hebben nog een korte mededeling voor je van Wim Bos
 
 

Offerte aanvragen

 

 * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld exclusief BTW en exclusief BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten.