Stap dit jaar met korting in uw nieuwe Audi Q4 e-tron

De Audi Q4 e-tron is een van de populairste volledig elektrische automodellen en niet geheel onterecht! Het model combineert de kenmerkende Audi stijl met een flinke portie sportiviteit en praktische bruikbaarheid. Tijdelijk profiteert u van €1.000,- voordeel óf gratis leder t.w.v. €1.995,-!

Gratis leder t.w.v. €1.995,-

Het moderne interieur van de Audi Q4 e-tron wordt gekenmerkt door technische innovaties, sportiviteit en praktische bruikbaarheid. Tijdelijk bieden wij u een gratis upgrade aan: Gratis lederen bekleding t.w.v. €1.995,- op een geselecteerde voorraad. 

€1.000,- voordeel

Het strakke design van de Audi Q4 e-tron geeft op karakteristieke wijze vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. De zelfverzekerde voorkant en de krachtige achterkant verlenen spanning aan het ontwerp, net zoals de accenten op de flanken en het zwevende dak. En wij zijn net zo zelfverzekerd over de prijs waarvoor u kunt wegrijden in een nieuwe Audi Q4 e-tron: U ontvangt tijdelijk namelijk €1.000,- korting op een geselecteerde voorraad.

Vrijblijvende proefrit in de Audi Q4 e-tron

U weet natuurlijk pas echt hoe de Audi Q4 e-tron rijdt en of hij bij u past en aan al uw wensen voldoet nadat u erin heeft gereden. Plan daarom geheel vrijblijvend een gratis proefrit bij ons in. Wij zorgen ervoor dat de auto voor u klaar staat, na de uitleg over de auto en eventueel een suggestie voor een interessante route kunt u zelf de Audi Q4 e-tron gaan proefrijden. Heeft u een auto in te ruilen? Dan taxeren wij uw huidige auto in de tussentijd en zorgen voor een interessant inruilvoorstel.