Audi Q3 plug-in hybride

In de Audi Q3 45 TFSI e en de Audi Q3 Sportback 45 TFSI e is 1 + 1 meer dan 2. Volledig elektrisch rijdt u zonder lokale uitstoot en met de benzinemotor geniet u van de bekende Audi-rijdynamiek.

Audi Q3 TFSI e

Ervaar de dynamische combinatie van elektrisch rijden en een TFSI-verbrandingsmotor. De Audi Q3 45 TFSI e rijdt zuinig en heeft een ruim interieur. Dynamische lijnen en speels ontworpen oppervlakken geven de Audi Q3 45 TFSI e een eigen uitstraling. De indrukwekkende voorkant en de optionele matrix-ledkoplampen met dynamische richtingaanwijzers zorgen voor een aantrekkelijk en duidelijk eigen gezicht. 

Audi Q3 Sportback 45 TFSI e

Elk detail geeft blijk van kracht en precisie. Het titaniumzwarte rooster van de octagonale singleframe-grille, de trapezoïde luchtinlaten en de expressieve bumpers zijn stijlkenmerken van het driedimensionale design. De Audi Q3 Sportback 45 TFSI e heeft een zelfverzekerde en dynamische uitstraling. Diverse carrosseriedelen zijn in een contrastkleur gespoten. Ook de coupéachtige daklijn en de achterspoiler benadrukken zijn sportieve karakter. In de Audi Q3 Sportback 45 TFSI e is 1 + 1 meer dan 2. Volledig elektrisch rijdt u zonder lokale uitstoot en met de benzinemotor geniet u van de bekende Audi-rijdynamiek.  De Audi Q3 Sportback 45 TFSI e heeft een ruim en praktisch interieur. De comfortabele voorstoelen dragen bij aan de sportieve zitpositie. Er is ook een verschuifbare achterbank (standaard of optioneel) met in zeven standen instelbare rugleuningen.

Onze voorraad

Kunt u niet wachten om in uw nieuwe Audi Q3 plug-in hybrid te stappen? Dat snappen we. Onderstaande voertuigen kunnen wij dit jaar nog leveren, dus voor u het weet rijdt u in uw nieuwe Audi.