https://aqbvxmveen.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://objectstore.true.nl/webstores:dp-maasautogroep-nl/08/20200519-preview-e-tron-moordrecht.jpg?v=1-0

De Audi e-tron Sportback is de eerste volledig elektrische Sportback van Audi. Hij is zowel sportief als elegant en binnenin is sprake van een elegante ambiance.

Ontdek de nieuwe Audi e-tron Sportback

De nieuwe Audi e-tron Sportback is nu te bestellen en verwachten wij deze zomer in onze showrooms. Maar op zaterdag 30 mei staat de nieuwe Audi e-tron Sportback exclusief in onze showroom in Moordrecht. Zo kunt u dus vóór de officiële introductie al kennis maken met de eerste volledig elektrische Sportback van Audi.

Normaal gesproken zouden wij iedereen zónder enige vorm van aanmelding welkom heten in onze showroom voor deze unieke gelegenheid. Iedereen is uiteraard nog steeds welkom, maar de realiteit is dat ook wij ons moeten aanpassen aan "het nieuwe normaal". Omdat het model slechts een paar uur in onze showroom staat, vragen wij uw medewerking en ons via onderstaand formulier aan te geven hoe laat u ongeveer wenst langs te komen. Zo kunnen wij rekening houden met het aantal bezoekers voor de nieuwe Audi e-tron Sportback. Bovendien bent u er dan ook van verzekerd dat u in alle rust, veilig kunt kennis maken met de nieuwe Audi e-tron Sportback.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Tijd dat u verwacht langs te komen

De nieuwe Audi e-tron Sportback

De e‑tron Sportback heeft een vooruitstrevend karakter en sportieve uitstraling. Leverbaar in twee motorvarianten (50 quattro en 55 quattro) en in vier verschillende uitvoeringen; edition, Business edition, Business edition Plus en S edition.