Stap met €5.000,- voordeel in de Audi e-tron

De Audi e-tron is hét volledig elektrische automodel dat veel op de Nederlandse weg te zien is. Met zijn maximale actieradius van 437 kilometer is de Audi e-tron ideaal voor lange afstanden, bijvoorbeeld tijdens een weekendje weg of in de vakantie. De grote accu en zijn gunstige laadcurve maken reizen gemakkelijk.

Nu met €5.000,- voordeel

100% Audi, 100% elektrisch. De Audi e-tron rijdt elektrisch zonder dat van de daken te schreeuwen. Wat wij wél van de daken schreeuwen is het voordeel dat wij u tijdelijk op een geselecteerde voorraad aanbieden: Profiteer van €5.000,- voordeel!

Vrijblijvende proefrit in de Audi e-tron

U weet natuurlijk pas echt hoe de Audi e-tron rijdt en of hij bij u past en aan al uw wensen voldoet nadat u erin heeft gereden. Plan daarom geheel vrijblijvend een gratis proefrit bij ons in. Wij zorgen ervoor dat de auto voor u klaar staat, na de uitleg over de auto en eventueel een suggestie voor een interessante route kunt u zelf de Audi e-tron gaan proefrijden. Heeft u een auto in te ruilen? Dan taxeren wij uw huidige auto in de tussentijd en zorgen voor een interessant inruilvoorstel.

Onze Audi e-tron voorraad

Kunt u niet wachten om in uw nieuwe 100% elektrische Audi te stappen? Dat snappen we. Kies voor een e-tron uit voorraad en voor u het weet rijdt u in uw nieuwe Audi e-tron mét €2.000,- voordeel.