Maatregelen COVID

Ook in deze bijzondere tijd, staan gewoon voor je klaar in onze showrooms en werkplaatsen. Vanzelfsprekend hechten wij veel waarde aan de veiligheid van onze klanten en medewerkers en daarvoor hebben wij de nodige maatregelen getroffen. Dus of het nu gaat om de aanschaf, lease of onderhoud van uw auto, je bent van harte welkom in een van onze vestigingen.

Maas Autogroep

Dé autodealer van het Groene Hart

Wij zijn MAAS Autogroep, dé autodealer met negen vestigingen in ‘Het Groene Hart’. Een familiebedrijf. Officiële dealer van de sterke merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Met bijna 300 medewerkers zijn we elke dag met veel passie aan de slag om onze klanten blij te maken. 

Kom langs in een van 
onze vestigingen

Wij zijn MAAS Autogroep, dé autodealer met negen vestigingen in ‘Het Groene Hart’. Kom langs in een van onze vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda, Nieuwkoop, Moordrecht, Woerden of Uithoorn!

Occasion van de Week

Ben je klaar voor een flinke portie dynamiek? Deze Volkswagen T-Roc R met 300pk en 18.297 km op de teller herdefinieert sportiviteit.  Je ziet het. Je voelt het. Je hoort het. 

Nieuws en acties